Historia jonë

Florije është një influencer bukurie (makeup). Lindur në Prishtinë, Kosovë. Jeton në SHBA, me eksperiencë të mëparshme si pronare sallonesh bukurie. Sfondi në industrinë e bukurisë ushqehet nga pasioni i grimit, përgjithmonë mirënjohës. Ajo bazohet në dashurinë për veten dhe përdorimin e grimit të thjeshtë për të përmirësuar tiparet e bukurisë që i ka dhënë Perëndia. Ajo është një frymëzim në aftësinë e saj për të ndikuar dhe motivuar të tjerët në mbarë botën.

 

Në moshën gjashtë vjeçare ajo e donte bukurinë rendesin e kujdesjes për veten, dhe pëlqente atë që mund të bëjë grimi për të përmirësuar pamjen dhe disponimin. Vajza e halles s Florije ishte frymëzimi i saj i bukurisë në moshën 5-vjeçare, ajo e grimonte Florijen dhe shkonte të pinte çaj vajzash në lagje dhe u tregonte miqve të saj grimin që bënte në Florije. Florije tha se “u ndie bukur të shoh reagimin e tyre ndaj grimit tim”.  Duke u rritur Florija dhe me shume grimi e persolli dhe dashuria u rrit me shume per kosmetike dhe mbas shumë viteve ajo vendosi të ketë linjën e saj të buzëkuqve kozmetikë, dhe poashtu te inspiroj boten qe ta duam veteveten spari.

 

 

================================================== ========BEAUTY BY FLORIJE LLC është më shumë se një tjetër produkt bukurie.BEAUTY BY FLORIJE LLC Misioni i Detajuar është:

Misioni është t'ju kujtojë të shikoni dhe të ndjeni potencialin tuaj më të mirë duke pranuar së pari pasiguritë e pamjes suaj të jashtme, ndërsa kuptoni veten tuaj të brendshme, zbulimi i vetes me kujdesin ndaj vetes ndihmon të dini se çfarë dëshironi të ndjeni me të vërtetë, pastaj ndryshoni gradualisht atë që bëni. nuk më pëlqen tek ju. Gjithçka fillon brenda nesh/jush, në rrënjë. Jeta është e bukur, të gjithë e meritojnë gëzimin të duken dhe të ndjehen bukur.

Duke ju inkurajuar që të filloni të kujdeseni për veten për të përmirësuar veçoritë e jashtme të bukurisë që tashmë i keni, kjo rrit vetëvlerësimin tuaj, duke përdorur thjesht shkëlqyes buzësh/kuq buzësh për t'i mbajtur buzët tuaja të duken bukur. Besoj shumë kur dukesh mirë ndihesh mirë, kur ndihesh mirë dukesh mirë.

Kujdesi për veten krijon vetëdije, ky është shumë mikro hapa duke filluar ditën me një qëndrim pozitiv në një afat të gjatë ju ndihmon me "shëndet të mirë mendor" rrugën tuaj e cila çon në të kuptuarit e thellë të brendshme "TI", versionin e "TI" që kur mbyll syte vetem ti mund te shohesh se pari askush tjeter nuk mundet, dhe shoqja ime kjo te ben te buzeqesh.Faleminderit për Mbështetjen e Komunitetit😊Beauty By Florije LLC

Përmbledhje e Udhëtimit tim të Bukurisë